Country:
Currency: USD
Currency:

Vacature salesmanager

Sales talent gezocht

Brink Licht zoekt een ervaren en gedreven salestalent. Een creatieve denker met verstand van zaken en hart voor de klant.

Ben jij die ambitieuze verkoper met ervaring in de wereld van verlichting? Voor grote accounts ben jij het vaste aanspreekpunt. Je hebt een oog voor kansen en duikt er bovenop. Je klanten spreken je graag omdat je hen helpt projecten soepel te realiseren en omdat je fouten en vertraging weet te voorkomen door je vakkennis van verlichting. Je werkt samen met 8 gemotiveerde binnendienst collega’s en 2 designers in de ontwerpstudio. Je hebt een sturende rol, zowel in lopende projecten als in pitches en acquisities.

Jij
Je bent meestal onderweg, je bent het aanspreekpunt voor elektrotechnische installatiebedrijven, architecten, ontwerpers en projectinrichters. Je stelt offertes op en bespreekt deze inhoudelijk door met je klant. Je bewaakt nauwgezet offerteportefeuille, orders en projecten. Je schenkt veel aandacht aan aftersales service en problemen oplossen.
Je staat naast je relaties en weet nieuwe relaties aan je te binden. Je adviseert licht-technische oplossingen en draagt indien nodig alternatieven aan. Je beoogt strategische samenwerking aan te gaan. Je spreekt en schrijft Nederlands perfect en Engels goed. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring. Je woont in midden Nederland

Wij
Werk moet leuk en uitdagend zijn, vinden wij. Brink Licht biedt een setting van eigen verantwoordelijkheid en continu verbeteren. We dromen hardop en zijn op zoek naar mensen met pioniersgeest. Creatieve denkers die nieuwe wegen durven inslaan. Denkers, maar zeker ook doeners!

Enthousiast? Je sollicitatie (incl. motivatie en CV) kun je richten aan:
Caroline van Eijkelenborg; e-mail: caroline[at]brinklicht.nl

$
Subscribe & get 5% discount!
get the first offers from our store